En unik hjertestarter viser vejen til hjertet

Sveden pibler frem på panden, mens du med rystende hænder fokuseret famler med hjertestarteren. Du prøver at lægge panikken til side og genkalde den undervisning, du har fået i at bruge dette livreddende værktøj. Du gennemgår undervisningen trin for trin i hovedet, mens du prøver dig frem. Dyrebare sekunder bruges og spildes, for nu er det for sent…

Ingen ved, hvordan de vil reagere, når de står i en krisesituation, hvor et andet menneskes liv afhænger af den indsats, man yder, og den reaktionstid, man har. Man kan forberede sig med nok så meget med diverse førstehjælpskurser og tænkte scenarier, men indtil man står i det, ved man det reelt ikke. Derfor er det vigtigt, at man har nogle hjælpemidler, som er nemme at bruge og til at regne med, når krisen opstår.

Dyrebare sekunder kan redde liv

Der findes mange forskellige hjertestartere, som alle har til formål at stå til rådighed, når uheldet er ude. Med årene er hjertestarterne blevet mere og mere avancerede og i en vis grad selvkørende. At finde den helt rigtige hjertestarter kan føles som en jungle, for hvad skal man kigge efter? Der er nogle forskellige faktorer, som man bør sætte flueben ud for, når man skal anskaffe sig en hjertestarter, men uanset hvad er det vigtigt, at man bruger tiden på at sætte sig ind i, hvad den kan, så snart man har den i hænderne, så man er forberedt.

En hjertestarter, du roligt kan invitere indenfor, er en Mediana Hjertestarter. Her har du nemlig nogle vigtige funktioner, der ved at spare dyrebare sekunder kan redde menneskeliv, samlet i en kompakt og anvendelig boks. Det vigtige at fremhæve ved lige netop denne hjertestarter er, at den har en funktion, der gør den ekstragod at have steder, hvor der både er børn og voksne. Det kan være alt fra idrætsforeninger og skoler til SFO’er og spejderhytter. Der er tale om en utrolig vigtig knap, som har den funktion, at den ved bare ét tryk skifter mellem børne- og voksentilstand. Denne funktion gør, at du sparer altafgørende sekunder, da du ikke behøver skifte elektroder afhængigt af, om der er tale om en voksen eller et barn.

Læs mere på hjemmesiden

Det er dog ikke kun knappen, der skifter tilstand, der gør lige netop denne hjertestarter til et godt valg. Blandt andre gode funktioner kan nævnes, at den har stemmevejledning, er støv- og vandtæt og at den starter automatisk, når du åbner låget. Du kan læse mere om den revolutionerende hjertestarter på Genstarthjertets hjemmeside.