En tømrer i Haderslev hvor kvaliteten er i top

Er du træt af forhastede håndværkere, som ikke har tid til at lytte ordentlig til dig eller gøre arbejdet ordentligt? Så skal du tage fat i AC Byg, der er din lokale tømrer i Haderslev. De giver sig nemlig tid til at lytte og tale med dig, allerede før I indgår i samarbejdet. Ifølge tømrermester Anders Christensen er en af grundene til deres succes, at de tager sig til tid kunden og lytter til de forslag eller forbehold, som kunden måske har. Anders Christensen pointerer også, at det er deres fokus på høj kvalitet, der især karakteriserer dem: “Vi forlader ikke en byggeplads, før vi ved, at alt er i orden og at kunderne er 100 % tilfredse”.

 

En tømrer du kan stole på

Hvis du har brug for en tømrer, du kan stole på, kan du være tryg ved, at AC Byg altid leverer det aftalte stykke arbejde til tiden. De har stor erfaring med mange forskellige typer tømrer- og snedkeropgaver – bl.a. taglægning, udskiftning af vinduer og døre, opsætning af solceller, renovering af gulve og loft, efterisolering, opførelse af tilbygninger og opsætning af nyt køkken eller badeværelse. Og det hele udføres selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

 

Byggerier der holder i årevis

AC Byg leverer løsninger, der altid holder i mange år fremover. Hvis du får bygget en ny tilbygning, lagt nyt tag eller sat nye vinduer og døre i dit hus, vil du også gerne være sikker på, at arbejdet ikke skal gøres om få år efter. Huse skal holde i generationer, og det skal diverse reparationer og renovationer også.

Så hvis du vil være sikker på, at dit næste byggeprojekt bliver gjort ordentligt og til tiden, skal du kontakte din lokale tømrer i Haderslev på telefon 51 84 16 64. Så får du et uforpligtende tilbud.