Tilbud på bilforsikring

Jeg har netop købt en ny bil og har besluttet mig for at jeg vil bruge lidt tid på at undersøge markedet for bilforsikringer. Jeg har haft det samme forsikringsselskab siden jeg fik mit første køretøj for ca. 10 år siden og jeg har hørt at der er sket meget siden jeg første gang valgte selskab. Tiderne har ændret sig og det er blevet nemmere at undersøge hvilke muligheder der er – forstået på den måde at Google er kommet til og gjort det så meget nemmere for os forbrugere…. Og dog. Mange vælger nok at sige at det er meget mere uoverskueligt end førhen.

 

I gamle dage før teknologien tog fart valgte vi mest forsikringsselskab ud fra referencer. Når familien og venner nævnte A og B så var det de 2 selskaber man indhentede tilbud på bilforsikring fra. Derefter valgte man det billigste selskab ved at tage kontakt og få gang i policen over telefonen. Nemt og bekvemt, men ikke altid den bedste løsning.

 

Google er efterhånden en fast indgroet vane i hverdagen, vi er blevet afhængige af søgefunktionen. Søger man efter “tilbud på bilforsikring” kommer der flere forskellige muligheder frem. Allerførst en masse annonce, de såkaldte AdWords og derefter de organiske resultater som de så fint hedder. Kigger man siden igennem så er det mere eller mindre alle kendte selskaber der dukker frem.

 

Bilforsikring

Noget af det der falder mig i øjne er at ved stort set alle resultater dukker ordet “billig” op. Altså “tilbud på billig bilforsikring”. Konklusionen på dette må vel være at når vi bilejere leder efter et forsikringsselskab så er det en meget vigtig faktor at bilforsikringen er billig. Jeg vil dog mene at der er flere faktorer der skal tages hensyn til. Blandt andet hvad dækker de enkelte bilforsikringer? En ansvarsforsikring til bil er jo lovpligtigt og en kaskoforsikring er eget valg. Men det er forskelligt fra selskab til selskab hvad forsikringen dækker over.

Tager man udgangspunkt i Techno Forsikrings dækning ved bilforsikring, så dækker den over følgende:

Fejltanksdækning, hvilket betyder at forsikringen dækker hvis du kommer til at fylde forkert brændstof på. Vi siger alle at dette sker ikke for mig, næ nej det er kun for naboen. Desværre så ses det mere og mere. Måske fordi vi står med ansigtet nede i mobilen og tjekker Facebook i stedet for at holde øje med det vi har gang i.

 

KM begræsning – de fleste forsikringsselskaber øger prisen jo flere kilometer man kører. Kører man imellem 0 – 8000 km. er prisen x-antal kroner og kører man mellem 8000 – 20.000 er prisen x-antal kroner. Dette skyldes at jo flere kilometer man kører jo større er sandsynligheden for at skaden opstår.

 

Postnummer-neutralt. Et tilbud på bilforsikring i København er tit og ofte højere end hvis man er bosat i Nordjylland.Hvorfor? Tjaa det må guderne vide men er sikker på at det skyldes at chancerne for uheld er større i København eller så er københavnerne bare dårligere billister? Ej pjat til side…..

 

Mit indtryk er altså at, er man på jagt efter et tilbud på bilforsikring så ta´kontakt til Techno Forsikring. God jagt på ny bilforsikring!