Tiden er inde til at finde den rigtige saltspreder til formålet.

Saltpreder

Kalenderen siger slut november og det er bidende koldt udendørs. Man er nødsaget til at pakke sig ind i tykke jakker, vanter, huer og halstørklæder, for at kunne holde varmen. Kulden betyder også glatte veje og glatte fortove, hvilket betyder at sæsonen for spredning af salt er startet!

Hos DK-Tec finder du lige præcis den type af saltspreder som du har behov for, uanset om det er en spreder til mindre behov eller en spreder til større arealer. Her vil du kunne finde et udpluk af nogle af de modeller som DK-Tec tilbyder.

 

Saltspreder-til-haendkraft

Saltspreder SP 65

SnowEs SP 65 er en mindre model til mindre behov, modellen benyttes ved håndkraft. Den er perfekt til alle type af husstande hvor det er en nødvendighed at man bruger tid på at sprede salt for at undgå glatte overflader. Den er ekstrem nem at håndterer grundet kraftige gummihjul samt lav vægt (12 kg), som gør den meget nem at køre. Beholderen kan rumme op til 47 liter og med en gennemsigtigt overdækning, er det nemt at holde øje med hvornår man løber tør for salt. På denne model er der ligeledes mulighed for at justerer mængden af salt og med en spredebredde på op til 6 m, er modellen perfekt til mindre arealer!

 

 

saltspreder-sp-1575-163-liter-inkl-trepunktsophaeng

 

Saltspreder SP 1575

SnowEx Bulk Pro – slatsprederen der kan monteres på stort set alle køretøjer, en vægt på kun 55 kg gør dette muligt!  Det eneste krav er at køretøjet kan levere minimum 25-30 ampere og 12 volt. Maskine kan monteres både foran og bagved, medfølgende kontrolboks placeres ved køreren, hvorfra man har mulighed for at styre maskinen.

 

 

vaeskespreder-vss-380-liter-superpris

 

Væskespreder VVS

Denne maskine er ligeledes en del af sortimentet fra SnowEx og er yderste velegnet til stier, boligblokke mv. Med en spredebredde på ca 1,8 meter og en slange på 30mm. er mulighederne mange! Denne model er så nævnt en væskespreder og tøsalten skal derfor blandes med vand inden påfyldning. Dette gøres i selve fortanken inden det hældes i selve sprederen.

 

 

logo_uden_as

DK TEC har siden år 1993 været leverandør af maskiner samt tilbehør til landbrug og har siden hen udvidet deres produktprogram til at indeholde en lang række maskiner og rebskaber til landbruget, den grønne sektor, offentligt institutioner og fritidslandmænd. Sortimentet af maskiner er meget bredt og man finder alt fra store makiner til meget små rebskaber. Fælles for alle maskiner og rebskaber er at, de er testet og 100 % køreklare inden de når ud til den endelige bruger. Hos DK TEC tilbydes der nemlig kun maskiner mm. i høj kvalitet men til en fornuftig og konkurrencedygtig pris.

 

Er du interesseret i at finde ud af om DK TEC har netop den type/model af saltspreder, som du mangler til at dække dit behov, så klik på billedet forneden.

screencapture-www-dk-tec-dk-redskaber-til-traktorer-jordredskaber-stennedlagningsfraser-html-1463131271702

You must be logged in to post a comment.