Terrassebrædder til en smuk træterrasse

Terrassebrædder

Terrassebrædder

En træterrasse af naturlige terrassebrædder kan være en god løsning som overgang mellem hus og have. En træterrasse passer naturligt ind i blandt træer, buske og blomster, og den er med til at give et godt helhedsindtryk af din have.

Terrassebrædder

I sommerhalvåret er en træterrasse det perfekte opholdssted for hele familien. Det gælder ikke mindst på de lyse sommeraftenener, hvor grillen tændes og aftensmaden nydes udendørs. Med terrassebrædder fra Terrasseplanker.dk kan du tilmed få anlagt en flot og naturlig træterrasse til en lav pris.

Når sommeren er ovre og vinterfrosten nærmer sig, er det en god idé at sørge for pleje og beskyttelse af din træterrasse. Selvom terrassen er lavet af billige terrassebrædder, kan du sagtens forlænge levetiden med den rette vedligeholdelse af træet – og du kan med fordel påbegynde forberedelserne til vinteren allerede i den første efterårsmåned.

Terrassebrædder

På en lun og tør septemberdag er det oplagt at tilføre træet træbeskyttelse eller male terrassen, da plankerne er tørre og modtagelige over for olie, maling og træbeskyttelse. Derudover er det en god idé at fjerne sne fra terrassen i vinterhalvåret, for at mindske fugten og frostens påvirkning af træet. På den måde er du godt på vej til en bedre vedligeholdelse af din nye træterrasse.

Vedligeholdelse af din træterrasse er altså langt fra uvæsentlig. Du bør dog ligeledes være opmærksom på kvaliteten af det træ, din træterrasse anlægges med – det er nemlig heller ikke ligegyldigt, når det handler om at forlænge levetiden på en pæn terrasse.

Hos Terrasseplanker.dk er du garanteret billige terrassebrædder, som leveres fra producenter, der garanterer lovlig oprindelse af træet. Terrasseplanker.dk er en del af CICON Timber A/S – en FSC® certificeret virksomhed med mange års erfaring inden for forhandling af hårdttræ. Når du skal anlægge en ny træterrasse kan du derfor med fordel lave en handel med Terrasseplanker.dk – så er du nemlig sikret billige terrassebrædder af høj kvalitet samt gode råd og vejledning omkring korrekt vedligeholdelse af din nye terrasse.

You must be logged in to post a comment.