Teambuilding

Teambuilding hos Houens Odde.

Lav lidt sjov i hverdagen for medarbejderne! Planlæg teambuilding med de sjoveste og de mest udfordrende aktiviteter og giv medarbejderne en dag de aldrig vil glemme!!

Teambuilding er ikke kun til glæde og gavn for de involverede der deltager. Erfaringerne viser, at en dag i kollegaernes selskab på en sjov og anderledes måde, motiverer den enkelte medarbejder til at gøre ekstra indsats på arbejdsområdet i hverdagen.

Søger man efter et sted at afholde en sjov og måske lidt anderledes dag for medarbejderne, så se lige her. Teambuilding afholdes hos Houens Odde i Kolding i de smukkeste og mest inspirerende omgivelser. Kommer man langvejs fra, er der ligeledes mulighed for at overnatte.

Teambuilding for alle ved Houens odde

Det naturlige sted at afholde den perfekte teambuilding!

Her tilbydes der flere forskellige former for teambuilding. F eks. Mulighed for en mission hvor det handler om, at lave så mange opgaver på så kort tid som muligt. Madlavning både ude og inde og endda tilbydes der teambuilding på vand. Se de forskellige muligheder for at afholde den perfekte dag for medarbejderne her.

You must be logged in to post a comment.