Teambuilding

Teambuilding er en sjov oplevelse der resulterer i glade medarbejdere! Og teambuilding afholder man selvfølgelig hos Houens Odde Kursus- og oplevelsescenter i Kolding i Jylland!

Og kommer I langvejs fra, så fortvivl ikke! Skønne værelser med den smukkeste udsigt giver jer mulighed for overnatning. Omgivelserne såsom bygninger, værelser og ikke mindst den smukkeste natur giver jer de bedste rammer for den perfekte dag/dage.

Teambuilding-aktiviteter er der mange af hos Houens Odde. Her er det kun fantasien der sætter grænser! Her kan man både have aktiviteter ude og inde. Sjove, anderledes og inspirende indendørsaktiviteter og den skønneste og mest fantastiske natur danner rammerne for diverse udendørs aktiviteter. Udbuddet af forskellige former for aktiviteter er stort og i samarbejde med jer finder de frem til den mest optimale teambuilding dag for jer!

Houens Odde har igennem mange år efterhånden haft besøg af mange forskellige typer af virksomheder, store som små. Bianco Footwear, Synoptik, Jem & Fix, ISS og mange mange flere. På hjemmesiden kan man se et udpluk af de virksomheder der har besøgt Houens Odde og læse de mange gode anmeldelser.

Èn af de mest populære aktiviteter er ”Brug benene”. Dette er udendørs teambuilding-aktivitet, hvor man kort sagt skal ud på en mission. Her skal man løse så mange fysiske opgaver som muligt og så hurtigt som muligt. Og man opnår kun et tilfredsstillende resultat hvis man arbejder som et hold og kommunikerer optimalt. Denne form for teambuilding er en klassisk form for aktivitet, som stadig er attraktiv for mange virksomheder.

Teambuilding Jylland

Som skrevet kan der tilbydes mange forskellige former for aktiviteter, både indendørs og udendørs.

 

 

På hjemmesiden kan du finde mange nyttige oplysninger omkring hvad der tilbydes, men husk at Houens Odde også skræddersyr den bedste dag til din virksomhed. Ring derfor til Nikolaj og få en god snak omkring ønsker, behov, antal og tidspunkt. Nikolaj vil hellere end gerne hjælpe jer!

You must be logged in to post a comment.