Tag på teambuilding og lær mere om dine kolleger

Trænger din arbejdsplads til at få styrket samarbejdsevnerne? Eller måske kunne I bare godt tænke jer et udfordrende og sjovt afbræk fra hverdagen? Så skal I tage en dag ud af kalenderen og holde en teambuilding på Houens Odde Kursuscenter.

 

Er teambuilding ikke bare spild af tid?

Du tænker måske, at teambuilding ikke gør noget godt for virksomheden og bare er spild af tid, som kunne være brugt mere effektivt. I så fald har du ikke set, hvor stor en betydning det kan have for jer på arbejdspladsen. For er I altid klar over, hvor godt eller dårligt I samarbejder? Nogle gange er det nemmere at se dette, hvis man kommer væk fra de vante omgivelser. Man får nemlig lagt et andet perspektiv på tingene. Det kan også være, at du og kollegerne bare har brug for et lille pusterum fra hverdagens stress. Og så kan en teambuilding give jer mulighed for at lære hinanden bedre at kende – både som mennesker og arbejdskolleger.

 

Udfordr både arme, ben og hjerne

Vi har mange forskellige former for teambuilding, I kan vælge imellem. Vil I f.eks. udfordre jeres fysik, kan I få mulighed for sammen at bygge en bro, tømmerflåde eller romersk stridsvogn. Måske skal I prøve i fællesskab at komme fri af et edderkoppespind. Eller vil du udfordre kollegerne i øksekast eller bueskydning?

Hvis det mere er det intellektuelle, I har lyst til at prøve af, kan I også afprøve jeres evner i en puslespilsstafet eller i vores Dark Escape Room.

Vi tilbyder også en teambuilding, hvor du i ro og mag kan sejle en tur i kano eller kajak med dine kolleger. Og hvis det skal være helt afslappet, kan I i forbindelse med jeres teambuilding få 20-30 minutters mindfulness under trækronernes beroligende brusen.

 

Kokkerer sammen med kollegerne

Hvis I vil afprøve jeres samarbejdsevner i et køkken, kan I prøve vores koncept KOKsammen. Her får I lov til at se jeres virksomhed som et køkken, der skal arbejde sammen. Måske bliver det tydeligere, om logistikken halter hos jer, hvis gæsterne skal vente for lang tid på deres mad, eller hvis der bliver lavet for mange forkerte retter. Eller måske er det kommunikationen mellem tjener (salget) og køkken (produktionen), der ikke fungerer optimalt? Til slut kan I så sammen nyde den mad, I har lavet sammen.