Staldvinduer

Staldvinduer er på mange måde en vigtig hjørnesten i enhver stald og et af de elementer man skal være ekstra opmærksomme på, hvad angår staldinventar. I kraft af at hestene i stalden vil benytte meget af sin tid med at stå ved staldvinduet eller kigge ud af vinduet, så er det alfa omega at vælge staldvinduer i høj kvalitet og fleksibilitet.

Staldvinduer er den mest naturlige måde at få luftet ud i stalden og derfor er det vigtigt at hængslerne på staldvinduerne er solide, da staldvinduet vil blive åbnet og lukket rigtig mange gange i løbet af vinduets levetid. Et staldvindue er sagt med andre ord en type staldinventar, som vil blive benyttet og slidt i kraft af staldvinduernes funktion. Det siger måske sig selv, men et staldvindue vil ligesom et normalt vindue blive udsat for at hvad det danske vejr har at byde. Staldvinduet skal først og fremmest kunne modstår regn og vind, men frost kan også være hårdt slidende, hvis der er revner elle lign. hvor vandet kan suge ind og fryse til is. Derfor er det umådeligt vigtigt at kigge nøje på, hvilke materialer der er benyttet til at bygge de staldvinduer du overvejer. Det er også en god idé at se på hvilket maling og træbeskyttelse der er er brugt og naturligvis, hvilken materiale der er benyttet til at lave rammerne med.

Derudover er der hele design-delen.. I dag kan man finde staldvinduer med bue, med forskellige mønstre og forskellige detaljer, som kan gøre en forskel. Når du kigger på staldvinduer i høj kvalitet, så er detaljen alt andet end detaljen.

You must be logged in to post a comment.