Sparring der gavner dig og din virksomhed

Selv den fødte leder kan få brug for en neutral og erfaren sparringspartner at diskutere problemstillinger med. Med personlig ledersparring hos Bladbjerg Kibsgaard får du mulighed for at drøfte udfordringer med en objektiv person, der ikke er en del af din virksomheds daglige drift og rutiner. Her har du mulighed for at vende både stort og småt, og få sat dine organisatoriske udfordringer i et nyt perspektiv.

Det kan til tider være vanskeligt at vende disse problemer med andre ansatte i din virksomhed, da personerne her selv er involveret i en mindre eller højere grad. Derudover kan det også være udfordrende for ens familie eller venner at sætte sig ind i problemstillingen, hvis de ikke selv har erfaring med ledelse. Bladbjerg Kibsgaard har mange års erfaring indenfor området, og de kan derfor være behjælpelige med alt, der omhandler organisatoriske udfordringer – dette omfatter alt lige fra kommunikationsudfordringer til fyringer, stress relaterede udfordringer, fusion og andre opgaver.   

Med den rette ledersparring har du mulighed for at drøfte både personlige og karrieremæssige udfordringer i al fortrolighed. Dette foregår altid i en åben dialog hos Bladbjerg Kibsgaard. Afhængigt af, hvilke udfordringer du står overfor i dit liv, så vil Bladbjerg Kibsgaard kunne skræddersy kursusforløbet efter dette. Dette sparringsforløb kan være med til at udvikle dig og dit team og gøre dig mere egnet til at bidrage med at indfri virksomhedens fulde potentiale.

Bladbjerg Kibsgaard tilbyder ledersparring til enkeltpersoner såvel som teams – og dette er uanset, hvilket organisatorisk niveau, man befinder sig på i virksomheden. Så hvis du eller dit team godt kunne trænge til lidt fagligt ledersparring, så kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud, hvor deres forskellige coachuddannelser fremgår.