Skøn familieudflugt i efterårsferien til Gorilla Park Fyn

Tag en slapper i en af Gorilla Parks hængekøjer i efterårsferien på fyn

Som familie kan det være svært at finde en aktivitet, som matcher både børnene og de voksnes ønsker. Når efterårsferien rammer, er det en oplagt mulighed at lave noget sammen, som man ikke har tid til i hverdagen. Men hvad skal det lige være? Hvis du bor på Fyn eller i nærheden, så er Gorilla Park en fantastisk mulighed, som du bør benytte dig af, hvis du vil have en efterårsferie på Fyn. Gorilla Park består af forskellige klatrebaner. Det er i sig selv måske ikke noget særligt, men forestil dig så, at klatrebanerne er oppe i træerne. Ja, det giver anledning til en sjov, anderledes og aktiv familiedag i en efterårsferie på Fyn.

Forældre og børn kan bruge en efterårsferie på Fyn på at lege gorilla for en dag og afprøve gorillaernes elementer. Det kommer både til at sætte musklerne i armene og benene på arbejde, men mest af alt bliver lattermusklerne sat i gang. Selvom det kræver lidt benarbejde at klatre rundt i trætoppene, kan alle stadig være med. Klatrebanerne varierer i sværhedsgrader, så der er baner, som passer både til børn, voksne og barnlige sjæle. Derfor er det oplagt som familie at besøge klatreparken. For børnene vil det være en fest at kunne lege rundt i træerne, mens de samtidig får kvalitetstid med forældrene. I vil helt sikkert alle sammen få en oplevelse, som I sent glemmer. Der er fuldstændig styr på sikkerheden. Der er ikke nogen, som får lov til at klatre op i træerne, før de har gennemgået en grundig instruktion af de gode instruktører. Instruktørerne står altid klar til at give en hånd, hvis man har brug for hjælp.

Vejret behøver ikke bremse muligheden for at komme op i luften og besøge trætoppene. Selvom det måske er koldt udenfor, er det kun en endnu bedre grund til at tage turen til Gorilla Park. Man får varmen af at klatre rundt og blive udfordret fysisk og mentalt. Derfor kan hele familien komme og få varmen og have det sjovt.

Det er også muligt at få varmen på landjorden i stedet. Der er et telt med en brændeovn, og der er en café, hvor du kan købe noget at spise og drikke. Som familie får I den perfekte kombination af en aktiv dag med mulighed for stillesiddende hygge. Det er helt sikkert en god måde at bruge en efterårsferie på Fyn på.

Gem