Skab et solidt fundament for dit team

Synes du også, at hverdagen på kontoret kan blive lidt triviel til tider? Hvis du og dine kollegaer har brug for et kærkomment afbræk fra de daglige gøremål, så kan jeg i høj grad anbefale at tage på et teambuildingskursus på Houens Odde. Jeg er selv netop lige kommet hjem fra denne teambuilding i Jylland, og jeg kan simpelthen ikke understrege nok, hvor fed en oplevelse det var. Udover at være en rigtig hyggelig og sjov tur, så fik hele kontoret bare så meget ud af det rent arbejdsmæssigt. Vi er blevet rystet rigtig godt sammen, og vi har lært at samarbejde og bruge hinandens forskelligheder som en ressource i stedet for en svaghed.  

Teambuilding består af en masse fysiske og mentale udfordringer i naturen. De forskellige øvelser udfordrer både teamets indbyrdes kommunikation og samarbejdsevner. Der er udfordringer, der appellerer til den analytiske sans, mens andre kræver gåpåmod og råstyrke. Der er derfor noget til enhver smag. Afhængigt af teamets humør og behov, kan centeret sammensætte de forskellige teambuilding øvelser, så de imødekommer ens krav. Man kan blandt andet prøve kræfter med sjove fysiske øvelser, såsom “øksekast”, “bueskydning”, og “tømmerflådebygning”. Hvis man mere er til øvelser, der tester ens logiske tankegang, så kan man for eksempel kaste sig ud i øvelsen kaldet “The Dark Escape Room”. Som navnet måske indikerer, så bliver ens team låst inde i et mørkt rum, hvor man i fællesskab skal finde en måde at slippe fri på. Dette gøres ved at løse en lang række forskellige opgaver. For hver opgave man løser, udløses der en kode til låsen. Lykkes det ens team at løse alle opgaver i fællesskab, så kommer man fri – Denne øvelse påkalder en masse forskellige kompetencer, og det er kun ved, at man som team arbejder sammen, at opgaven vil lykkes.   

Så uanset om I er til fordybelse eller mere actionspækkede øvelser, så er teambuilding hos Houens Odde helt sikkert noget for jer.