Skab din lille oase i sommersolen med Cane-line havemøbler

Kan du godt lide dansk design, og har du lyst til at nyde den lune sommersol i nogle behagelige og smukke havemøbler? Så skal du købe Cane-line havemøbler, der er flettede havemøbler i høj kvalitet. Her er design, funktion og fuldendt komfort i højsædet, så du er sikret nogle møbler, som både er pæne at se på, nemme at flytte og vedligeholde og rare at sidde i.

 

Vedligeholdelsesfrie og lette havemøbler

Cane-line havemøbler er både UV- og farvebestandige, og er derfor næsten vedligeholdelsesfrie. Det eneste du skal gøre, er at give dem en helt almindelig afvaskning i ny og næ. Så er du sikker på, at du også har pæne havemøbler om mange år. Du kan tilmed have dem til at stå på terrassen hele vinteren over, uden at de tager skade af det.

De er desuden flettet af et let materiale, så det er nemt for dig at rykke rundt på dem, i takt med at solen rykker sig. Det er nemlig designernes intention, at du skal have mulighed for at udnytte alle de lyse og lune sommertimer.

 

Bredt udvalg

Hos Manilla Huset finder du et stort udvalg i mærket Cane-line, så der er til ethvert behov og enhver smag. Foruden stole og haveborde har vi også caféborde til dig, der ikke har den helt store terrasse men måske i stedet en lille altan. Vi har også lounge-møbler og solvogne i samme mærke.

Sidst men ikke mindst kan vi også tilbyde diverse tilbehør til dine havemøbler. Cane-line har nemlig produceret både plaider, puder, havehynder, solvognshynder, fodskamler, små sideborde, parasoller og meget mere, der passer perfekt i størrelse og stil til dine Cane-line havemøbler. Hvis du synes, det kunne være dejligt med en hængesofa i haven, kan du også finde dette i vores sortiment.

 

Et pusterum i solen

Du kan sammensætte dine møbler, som du vil, så du kan lave din egen unikke sammensætning af haveborde, -stole, solvogne osv. Så slip fantasien løs og skab dit eget unikke, lille pusterum midt i den varme sommersol. Her behøver du ikke bekymre dig om deadlines men kan koble helt af fra hverdagens stress, når du læner dig tilbage med en forfriskning i hånden.

 

Kurvemøbler

Er møblerne der aldrig går af mode. Førhen var kurvemøbler noget man kun brugte i udestuer og måske ude på terrassen. Meget har ændret sig og kurvemøbler er nu blevet super moderne og er med i sortimentet hos de fleste møbelbutikker. Fordelene er mange med kurvemøbler, du får møbler der er super slidstærke og som kræver et minimum af vedligeholdelse. Hos Manilla Huset i Egå finder du danmarks største inden for kurvemøbler i høj kvalitet.