Sika Design

Manilla Huset AArhus

Forhandler af Siika Design,.

Sika Design er fletmøbler i den bedste kvalitet, til både inde og ude. Brandet har siden 1940érne skabt møbler med håndkraft. Havemøbler med komfort og i den bedste kvalitet. Sika Design ser man ofte rundt omkring i verden. Mange hoteller, restauranter og krydstogtskibe er indrettet med havemøbler fra Sika Design.

Sika Design har en streng miljøpolitik. De bestræber sig på at fremstille bæredygtige kvalitetsmøbler til ude og inde. Selve fremstillingsprocessen skal foregå med respekt for miljøet og med fokus på den sociale ansvarlighed. Løbende bestræber de sig på at forbedre hele fremstillingsprocessen med fokus på at minimere ressourceforbrug, spild og forurening. Sika Design går langt uden om børnearbejde og ledelsen kræver det samme fra leverandørerne.

Manilla Huset i Egå ved Århus har været forhandler af fletmøbler fra Sika Design. Møbler i både rattan, kurve- og fletmøbler, til udestuen, sommerhuset eller stuen. Finder man ikke dee møbler man søger, er man velkommen til at kontakte forhandleren på 86 22 24 88 eller pr. mail på info@manilla-aarhus.dk.

You must be logged in to post a comment.