Sexet Undertøj

Din guide til sexet undertøj, som passer perfekt til din krop.

Har du store bryster og en lille numse? Eller måske små bryster og stor numse? Mitlingeri.dk har sexet undertøj til enhver kropsform. Og her giver vi dig de bedste tips til at finde det sexet lingeri, der passer lige præcis til din kropstype.

Undertøj skal være sexet, fint, delikat, intimt og så skal undertøjet være behageligt og sidde godt på kroppen.. både så det giver den mest optimale komfort, og så det ikke sidder grimt under tøjet selvfølgelig.

Mitlingeri.dk er kendt for deres forførende, sofistikerede enormt sexet undertøj og er derfor et oplagt valg, hvis du skal købe sexet undertøj. I denne artikel sætte vi fokus på timeglas-figuren og hvilket undertøj der passer til denne kropstype.. I næste måned tage vi fat i den næste kropstype, nemlig H-form og derefter pyramiden og den omvendte pyramide

Timeglas: Kvinder med denne kropsform kan slippe af med at bruge næsten enhver form for sexet undertøj, da deres slanke talje, velproportionerede skuldre og hofter af tilsvarende bredde giver dem friheden til at bære præcis det de nu engang lyster.

Vigtigt råd til den øverste del af kroppen: Halv- eller ¾-skåls BH giver en smuk rundet og velsiddende pasform.

Vigtigt råd til den nederste del af kroppen: En talje-shaper, en G-streng eller en tanga-trusse kan være en god måde at forme hofterne.

You must be logged in to post a comment.