Safari Tanzania

En safari i Tanzania giver billet på første række til landets fantastiske naturarv, som landet gør uendeligt meget for at bevare.. Tanzania er det land i verden med den største andel fredet Nationalparker i forholde til landets størrelse. Og her er Serengeti og Ngorongoro selvfølgelig ikke til at komme uden om. Disse fantastiske safariparker vil altid naturligt indgå i enhver Tanzania safari.

Faktum er at Tanzania er det største land i Østafrika, hvilket også betyder at der er rigtig meget spændende at tage sig til her: Betagende hvide sandestrande og koralrev på Zanzibar, den enestående safari i Tanzania, Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, og så er temaet safari Tanzania også ligmed den største koncentration af pattedyr i Afrika.

Det er ikke uden grund at Tanzania for mange uvægerligt hænger sammen safari. Og for dem som kender en lille smule til safari eller ”Googler” lidt omkring safari de ved at en safari i Tanzania er noget nært det ypperste man kan opleve. Hvorfor Tanzania safari? Et af svarende ligger i de muligheder i at se hele ”The Big Five”.. Denne imponerende femkløver består af løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen. Oven i det kan man i Serengeti Nationalpark opleve den enorme dyrevandring af millionvis af gnuer og tusindevis af zebraer, som hvert år følger nedbør og det grønne græs rundt i parken. En Tanzania safari i vil også kunne indeholde en fantastisk i natureservatet Selous, hvor de finder den største koncentration af elefanter og bøfler i verden.

Kort sagt er Tanzania stedet, hvis du vil opleve verdens bedste safari, bestige Kilimanjaro eller nyde din ferie på nogle af de lækreste strande i verden på Zanzibar. Vi anbefaler at du kontakter et safari rejsebureau, da du herigennem vil få klart mest ud af din Tanzania safari og Tanzania rejse i det hele taget.

You must be logged in to post a comment.