Rengøring i Svendborg

Søger I et kompetent rengøringsfirma med en innovativ tilgang til rengøring i Svendborg?

Så tag kontakt til Koncept Rengøring. De står til rådighed med en stab af dygtige medarbejdere, der hver dag yder deres
absolut bedste i virksomheder over hele landet. Virksomheden er innovative i den forstand, at de baserer deres metoder på ny teknologi. En metode der gør rengøringen særdeles effektiv.

Koncept Rengøring tager udgangspunkt i jeres behov, løsningen bliver hundrede procent skræddersyet til jer. At de baserer vores rengøring på ny teknologi kommer bl.a. til udtryk i en ny måde at vaske gulv og støvsuge på.

Rengøringsassistenter bruger rygstøvsugere, så de har en hånd fri til at gøre andre ting samtidig. Det er en tidseffektiv metode og giver samtidig det bedste resultat. Vi skiller os også ud ved gulvvask, idet vi bruger specialudviklede skuldertasker til klude og mopper, så de ikke kommer i direkte kontakt med beskidt vand. Vi smider både mopper og klude til vask, når de har absorberet det, de kan, og assistenerne kommer aldrig i kontakt med hverken moppe eller klud.

Koncept Rengøring har meget høje standarder for slutresultatet af rengøring, og det unikke koncept er det, der med garanti også vil gøre rengøring i Svendborg til en succes. Koncept Rengøring anbefaler daglig rengøring, fordi det alt andet lige er det mest optimale for indeklimaet og medarbejdernes trivsel i dagligdagen.

I kan derfor trygt kontakte Koncept Rengøring, hvis I er på udkig efter professionel og kompetent rengøring i Svendborg. Lad os finde en tid, hvor vi sammen kan kortlægge jeres behov og finde den løsning, der lever op til jeres krav til god rengøring.  Vi ser frem til et samarbejde baseret på tillid og ærlighed. Vi kan tilbyde jer seks måneders prøvetid, og det er der mange, der sætter stor pris på. Også efter prøvetiden.

Rengøring-Svendborg

You must be logged in to post a comment.