Red liv med Zoll AED Plus Hjertestarter

Hvert år rammes 3.500 danskere af et hjertestop uden for hospitalerne. Alle disse personers liv afhænger af, om der i nærheden er en person, som kan førstehjælp, og om der er en hjertestarter i nærheden. Når et menneske rammes af hjertestop, begynder de elektriske signaler i hjertet af løbe løbsk, og et elektrisk stød fra en hjertestarter vil ofte kunne få hjertet til at slå igen. Som de fleste ved, tæller hvert sekund, når man rammes af hjertestop, så det er livsvigtigt, at der er en hjertestarter i nærheden. Derfor hænger flere og flere nu en hjertestarter op på arbejdspladsen, ved klubben, på offentlige steder osv.

 

Nem at betjene
Måske er du bange for ikke at kunne give den rette førstehjælp, selvom du står med en hjertestarter i hånden. Her kommer Zoll AED Plus Hjertestarter ind i billedet, for den er enkel at betjene for alle – selv for alle os uden nogen form for medicinsk baggrund. Den har danske instruktioner i både billede og lyd, der trin for trin guider dig igennem, hvad du skal gøre og i hvilken rækkefølge. Du bliver derudover også vejledt ved hjælp af beskeder som “tryk hårdere” og “god hjertemassage”, så du hele tiden har styr på, om din førstehjælp er effektiv.

 

Lever op til Sundhedsstyrelsens krav
Zoll AED Plus Hjertestarter anbefales af Hjerteforeningen, og den lever op til alle krav, som Sundhedsstyrelsen har stillet til hjertestartere. Du er derfor sikker på, at din nye hjertestarter altid yder en god førstehjælp. Den udfører selv både daglige, ugentlige og månedlige selv-tests, der sikrer, at den altid er klar til brug. Med dens limegrønne farve er den nem at få øje på, og den kan placeres i alle miljøer, da den er lavet i et robust design, der beskytter den mod støv og vand.

 

Vedligeholdelsesfri i 5 år
Hvis din Zoll AED Plus Hjertestarter ikke er i brug, kan den stå på stand-by i 5 år, før den behøver nye batterier. Hvis den derimod kommer i brug, skal den have udskiftet elektroder og batterier, hvilket vi dog gratis udskifter, hvis apparatet kommer i brug indenfor de første 5 år, du har anskaffet den.