Professionel rengøring på Djursland

Hos ren-hjem finder du Marianne Hermansen og hendes mand, der begge har en baggrund inden for rengøring. Sammen med dem er der et team af topprofessionelle og kvalificerede medarbejdere, der alle står klar til at tage ud og klare netop din rengøringsopgave. De lægger altid stor vægt på at udføre alle opgaver med en høj kvalitet og en god service.  

 

En bred vifte af opgaver

Af opgaver, de kan løse, kan bl.a. nævnes følgende:

Private og erhverv

Enkeltstående rengøringer, eller som en regelmæssig aftale, hvor de i samarbejde med dig finder ud af, hvad du har brug for. De går meget op i altid at levere et godt resultat, som altid bliver leveret med den bedste service.

Ud over den normale rengøring af husstanden, tilbydes også rengøring af særlige genstande.

Institutioner

For at holde bakterieniveauet lavt i beboelser med flere mennesker tilbydes også rengøring til institutioner. Det kan være en engangsrengøring eller efter fast daglig, ugentlig eller månedlig aftale. De kommer med stor erfaring indenfor rengøring og går ikke, før de har leveret et flot og rent resultat.

Pensionister

Som pensionist kan det være en stor udfordring at få gjort hjemmet ordentligt rent, de tilbyder derfor også pensionistrengøring med et 30 % statsligt tilskud. De sørger for et rent hjem helt ud i krogene, leveret med den bedste service. Og så er der aldrig for travlt til en lille snak, mens de er i gang.

Sommerhuse

Der tilbydes også rengøring af sommerhuse på Djursland. Teamet af professionelle kommer ud til dit sommerhus og kan klare alle opgaver, store som små. Hvad end det drejer sig om enkelte rum eller en komplet grundig rengøring af hele huset.
Ved hjælp af flere års erfaring med rengøring, bliver opgaven udført grundigt, i høj kvalitet og altid med en god service.