Prøv sushi i Greve, når det lige skal smage lidt bedre

Bor du i nærheden af Greve, men mangler et godt sted at spise sushi? Som du sikkert har erfaringer med, så er der stor forskel på kvaliteten inden for sushi. Det er derfor vigtigt, at du finder en sushi-restaurant, der forstår sig på håndværket og som kun bruger friske råvarer. Ellers kan måltidet hurtigt gå hen og blive en kæmpe skuffelse.

Hos Wabiwabi i Greve ved vi, at kun friske råvarer er godt nok, når vi skal lave sushi til dig. Vores kokke har stor erfaring med deres fag og formår at lave sushi, der både er anderledes og mere indbydende end i den traditionelle sushi-bar. Vores tjenere står altid klar til at besvare dine spørgsmål – om det så er om råvarerne, ingredienserne i den enkelte sushi, eller hvis du vil have til inspiration til, hvilken menu du skal vælge. Og denne service kan du selvfølgelig benytte dig af, om du ringer til os eller kommer ned i vores restaurant i Greve.

 

Mad skal også tale til øjet
Vi mener, at god mad ikke kun handler om at pirre smagsløgene, men også skal tale til dine andre sanser. Ved at tale til flere af dine sanser får du også en bedre smagsoplevelse. Vi smager nemlig ikke kun med smagsløgene. Derfor gør vi meget ud af at anrette vores sushi på en smuk og æstetisk måde, for hvem gider spise kedelig mad. Vi sørger altid for at sammensætte vores sushi farverigt og med elementer fra både det traditionelle japanske køkken og det moderne nordiske køkken. Vi kalder det Sushi Wabistyle, hvilket er din garant for sushi, der er både lækker, frisk og farverig.

 

Skønne, nye lokaler i Greve
I vores nye lokaler i storcenteret Waves i Greve kan du nyde din mad i smukke omgivelser. Centeret summer af liv, og du kan med fordel slutte din shoppingtur af med et lækkert og sundt måltid hos os. Eller måske har du lyst til et delikat måltid, inden du skal du ind og se en film i biografen, der ligger lige ved siden af os? Under alle omstændigheder står vores professionelle personale altid klar til at give dig en venlig og personlig betjening i Wabiwabi i Greve.