Personlig udvikling, der giver mening på arbejdspladsen

Blev man i gamle dage uddannet tandlæge, så var man tandlæge resten af livet, blev man uddannet lærer, var man lærer hele livet, og blev man uddannet smed, var man smed resten af livet. Der var ikke noget, der hed efteruddannelse eller kompetenceoptimering eller lignende; man var, hvad man var, og det var man tilfreds med. Sådan er det heldigvis ikke i dag, hvor vi har erkendt, at man udvikler sig hele livet, og at man kan have lyst til at efteruddanne sig, at lære mere og at optimere sine kompetencer – eller måske skifte branche.

 

Der udbydes mange forskellige kurser og efteruddannelser, som hver især svinger meget i brugbarhed, varighed og kvalitet, men som alle har til formål at lade dig lære mere om dig selv eller om dit fag. Du har mulighed for at vælge lige præcis den uddannelse, som passer til dig, til din hverdag og til dine behov. De er ofte bygget op som moduler delt ud på længere perioder, så man kan passe sit arbejde og sit familieliv ved siden af. Det gode ved denne måde at gøre det på er, at man løbende lærer noget og derfor løbende kan teste de ting, man lærer på hvert modul.

 

Lederskab, coaching og faglig udvikling

Da der de senere år også er kommet mere fokus på et godt arbejdsmiljø – både i forhold til sikkerhed og i forhold til det psykiske arbejdsmiljø – er det gået fra, at man kunne komme på rigtig mange sikkerhedskurser af forskellig art, til at man nu også kan komme på kurser for at fremme det psykiske arbejdsmiljø. Blandt disse kurser og efteruddannelser er bl.a. en uddannelse inden for personligt lederskab, som giver dig effektive redskaber til at motivere dine medarbejdere og kolleger, at kunne udvikle organisationer og teams og at kunne optimere egne og andres ressourcer. Derudover er der elementer med stressforebyggelse og behandling, som gør, at det er en yderst attraktiv efteruddannelse, der når bredt rundt, men som holder sig til nogle specifikke områder, der har relevans for ansatte i stort set alle brancher.

 

Denne attraktive efteruddannelse udbydes af Bladbjerg Kibsgaard i Aarhus. Leder du efter den rette efteruddannelse, kan du læse mere om de forskellige efteruddannelser – herunder også denne version – på nettet.