Panasonic Toughbook 54

Den 30. juni, 2016 introducerede Panasonic en opgradering til sin Panasonic Toughbook 54, en semi-robust bærbar, der især impornere med sin lette vægt og en slank profil samtidig give gode resultater med en 6. generation Intel Core i5-processorer samt meget god batterilevetid (op til 18 timer med to batterier).

Den opgraderede Panasonic Toughbook 54 er designet til en yderst bærbar værktøj til mobile fagfolk, der har brug for holdbarhed, end hvad en standard forbruger laptop kan tilbyde.

Toughbook Panasonic 54 er efterfølgeren til en række tidligere semi-robuste Panasonic Toughbooks – startende med den ærværdige Panasonic Toughbook 51, så 52 og 53 – alle beregnet til at give lettere og mere overkommelige alternativer til Panasonics store og tunge fuldt robuste modeller, mens du stadig at tilbyde robust konstruktion og holdbarhed.

panasonic-toughbook

Gennem årene har Toughbook 5x serien gået på denne måde, og at reagere på forbrugernes efterspørgsel efter ultra-høj opløsning og andre visningsmuligheder, tidlig omstilling til bredformat skærme, fokus på høj ydelse, etc. Du kan købe den nye Panasonic Toughbook 54 til en fornuftig pris her: http://micronordic.dk/panasonic/panasonic-toughbooks.html

You must be logged in to post a comment.