Opskrifter med fisk – Børnevenlige fiskeretter

Du kender Thorfisk men kender du også HavFrisk, Minna og Frisk Fisk Bare Frosset? Dette er alle kvalitets fiskeprodukter fra Thorfisk. Hos Thorfisk har vi 3 forretningsområder, vi har produktion af fisk i forbrugerpakninger, frosne fiskeprodukter og frisk fisk leveret inden for 24 timer. Vi stiller høje krav til alle vores fiskeprodukter og dermed også vores leverandører. På vores hjemmeside kan du læse mere om Thorfisk og finde lækre fiskeopskrifter baseret på kvalitetsfisk fra vores sortiment.

Opskrifter med fisk
Elsker du også fisk? Så skulle du prøve nogle af de lækre fiskeopskrifter fra Thorfisk. Om du leder efter opskrifter med fisk i ovn, kogt fisk eller stegt fisk, så finder du det på hjemmesiden. Alle opskrifterne med fisk er baseret på vores sortiment af kvalitetsfisk. Så om du køber vores friske fisk eller frosne fisk, så er du sikker på at få fisk i den bedste kvalitet.

Børnevenlige fiskeretter
Hos Thorfisk ved vi godt, at opskrifter med fisk ikke altid ligger i top hos børnene, derfor har vi gjort meget ud af, at lave en bred vifte af børnevenlige fiskeretter. Opskrifterne med fisk dækker et bredt udvalg af måder at tilberede fisk på, om det skal være fiske -wraps, pizza med fisk eller lækre fiskefrikadeller bestemmer i helt selv. Fælles for alle disse opskrifter med fisk er at de er meget børnevenlige og nemme at tilberede. Se de mange børnevenlige fiskeretter samt mange flere lækre opskrifter med fisk på www.thorfisk.dk.

You must be logged in to post a comment.