Er MC klar til sommeren?

Find de bedste tilbud på reservedele i god tid inden forårssolen melder sig!

Vi er godt på vej ud af den kolde vinter nu og det føles nok som en evighed siden, du sidst kunne sætte sig op på motorcyklen uden at være pakket ind i flere lag uldundertøj, tykt termo-overtøj og vinterhandsker. Men vi er over halvvejs i den hårde, mørke tid, om få uger er sneen og frosten væk, og så skal landevejene køres tynde.

I den forbindelse er det guld værd at være parat til at dreje lidt på gassen, lige så snart vejrudsigten melder om en stribe sol i weekenden. Sørg derfor at MC’en er toptunet til sæsonstart. Hvis du er ude i god tid før alle andre, når det kommer til motorcykel reservedele, så kan du endda gøre en uhørt god handel – for som med så meget andet her i livet stiger prisen jo alt efter udbud og efterspørgsel!

Hvis du ikke allerede har været ude og skure såvel som skrue lidt på maskinen, så se at komme i gang – pronto! Det kan være, at du tror det står bedre til, end det egentlig gør, og så kommer du til at stå sidst i køen, når det gælder reservedele – særligt hvis du har en eftertragtet model, eller for den sags skyld en mere sjælden af ældre årgang.

Når du har fået et overblik over de dele, du får brug for, så tjek for eksempel Wrooom.dk, der har et af landets største udvalg af MC reservedele. Tænk også i at investere i et mindre lager, så du altid har backup på netop de reservedele, du på et tidspunkt vil komme til at stå og mangle – tænk i oliefilter, bremser og motor. Sæt også lidt tid af til at gennemtrawle diverse MC-fora og brugtbørser, så du kan springe til, hvis der kommer opslag med netop de reservedele, du får brug for i forårs- og sommersæsonen – eller hvis du er heldig – det lækre ekstraudstyr, du længe har savlet over!

Går du og tænker på at investere i en motorcykel af ældre kaliber, så er det netop nu i vintermånederne, du skal holde et vågent øje med DBA og de andre onlineplatforme. Mange begynder nemlig tidligt på forårsrengøringen og udnytter vinterens lange “grubletid” til at skille sig af med de maskiner, de egentlig ikke har interesse i længere.

Derfor kan du gøre helt ekstraordinært lækre handler, hvis du er den første på pletten – inden forårssolen får købelysten til at krible hos nybegyndere såvel som gamle MC’ere.

Gør det derfor til et dagligt ritual at trawle de forskellige sider hurtigt igennem og fang tilbuddene på de mest populære modeller af Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki og BMW. Finder du noget, du kan lide, så slå til og få en aftale om syn så hurtigt som muligt, for på brugtmarkedet gælder jungleloven for alvor – You snooze, you loose!