Modetøj til Kvinder

Nora & Frække Frode

Facebook er i dag den største sociale platform, hvor millioner af mennesker integrerer dagligt. Dette har resulteret i at mange virksomheder fra alle brancher også findes her. Facebook udvikler løbende nye og forbedrede muligheder for at, virksomheder kan målrette deres markedsføring mod den konkrete målgruppe/aktive profiler. Der findes desværre mange inaktive profiler, men dette er et område som Facebook er meget opmærksomme på.

Signalet man sender som virksomhed, ved ikke at have en profil på Facebook, er negativt over for netværket, omgangskreds mm. Det er selvfølgelig ikke alle brancher der har lige stor effekt og succes med at være en del af platformen. Der er stor forskel på om det er metalindustrien eller mode-industrien man befinder sig inden for.

Én af de brancher der nyder rigtigt meget at af være en del af Facebook er online modetøjsbutikker. Et godt eksempel er Nora & Frække Frode, forhandler af modetøj til kvinder med mærker som Ofelia tøj, Pep (det tidligere Peppercorn) og andre spændende mærker. Denne online shop med modetøj til kvinder bugner af lækkert tøj og tørklæder mm. til konkurrencedytige priser. Udvalget af varer er selvfølgelig skiftende i takt med årstider og kollektioner. Huer og vanter finder man ikke i shoppen, når kalenderen siger juli måned.

Modetøj til kvinder

Modetøj til kvinder

Karina Rosborg ejeren af Nora & Frække Frode er en aktiv profil på Facebook og har mange likes og følgere på profilen. Grunden til at Karina har så mange følgere på siden, skyldes hendes store indsigt i Facebook og hendes kunder. Hun ved efterhånden hvad kunderne eftersøger og indkøber alle nye varer ind med henblik på kundernes ønsker. Karina er også kendt for den gode service hun giver sine kunder. Hurtigt respons, hurtig levering, gode priser på shoppen mm. giver kunderne en god oplevelse og derfor vender mange tilbage. Havde Karina ikke været aktiv på Facebook ville kundegruppen være meget mindre, idet man ikke har mulighed for at påvirke kunderne på samme måde andre steder online. Modetøj til kvinder finder du hos Karina!

 

 

You must be logged in to post a comment.