Maskiningeniør

Som maskiningeniør arbejder man med konstruktion og design. Det er dog forskelligt for de forskellige arbejdspladser om hvad man beskæftiger sig med. Når man er maskiningeniør skal man have en stor viden inden for det teoretiske og være god til at omsætte den i sin praksis. En maskiningeniør skal have et stort overblik over materialer, funktioner, tekniske fordele ved forskellige produkter, beregninger, planlægning, og analyser, derfor er det vigtigt for en maskiningeniør at de har gode karakterer indenfor matematik og fysik.

Uddannelse
Uddannelsen indenfor maskiningeniør tager 3 ½ år, hvor man specialisere sig indenfor innovation og produktdesign, intelligent mekanik og bæredygtig energi.

Arbejdsplads
En maskiningeniør kan få arbejdsstillinger hos industri virksomheder, transport sektorer, rådgivende ingeniør firmaer, og hos kommuners tekniske forvaltninger. En maskiningeniør kan desuden også få arbejde indenfor jern og metalindustrien.

Q-Partners Maskiningeniør
Q-Partners er en konsulentvirksomhed med højt kvalificerede ingeniører. Vi benytter vi os kun af kompetente specialister til alle vores ingeniøropgaver. Om du skal bruge en Bygningsingeniør, Teknisk tegner, It-ingeniør eller en Maskiningeniør konsulent, så får du altid nogle af de bedste konsulenter inden for branchen hos os. Kontakt Q-Partners i dag og hør mere om vores ingeniør konsulenter.

You must be logged in to post a comment.