Kok sammen teambuilding

Houens Odde Kursuscenter i Kolding er beliggende i naturskønne omgivelser. Vores kursuscenter rummer mange forskellige muligheder for afholdelse af seminar, kurser og teambuilding. Hos Houens Odde i Kolding har vi mulighed for at du både kan afholde et indendørs kursus, bruge vores skønne natur eller en skøn kombination. Vores kursusfaciliteter rummer også muligheder for at strække arrangementet over flere dage, da vi på centret har mulighed for overnattende gæster.

Kok sammen teambuilding
Vi, hos Houens Odde kursuscenter i Kolding, har gennem mange år arbejdet med teambuilding og har oparbejdet en stor erfaring inden for området. Vi er derfor stolte over at kunne præsenter det nyeste inden for teambuilding, nemlig kok sammen teambuilding. Her vi I sammen med vores kok skulle fremstille og servicere kunder med jeres egen restaurant. På den måde vil I som virksomhed lærer at arbejde sammen, for at opnå det bedste resultat, og hvem ved, måske får I et par gode fif med hjem fra kokken, så I kan imponerer vennerne. Hvilken mad der skal laves på kurset er i med til at bestemme.

Kontakt Houens Odde kursuscenter
Har du fået lyst til at hører mere om vores teambuilding arrangement, så kontakt Houens Odde Kursuscenter, så vi sammen kan finde frem til hvilket kok sammen teambuilding arrangement, som passer bedst til jer.  Vi ser frem til at byde jer velkommen til kok sammen teambuilding.

You must be logged in to post a comment.