Ipé terrassebrædder

Ipé terrassebrædder

Ipé terrassebrædder?
Hvordan bygger man en terrasse i hårdt træ?

For at opnå et tilfredsstillende resultat er det vigtigt, at selve konstruktionen under gangfladen udføres omhyggeligt og korrekt inden selve terrassebrædderne ligges.

Støt terrassen med strøer, enten imprægnerende træstolper eller bjælkesko støbt i beton. På lang sigt er det mest holdbart at benytte bjælkesko i beton da de ikke foregår med tiden. Det er vigtigt at man stamper jorden hårdt, så jorden ikke synker sammen efterfølgende, da det vil få den nye terrasse til at vride sig.

Ipé terrassebrædder skal ligges med en afstand med min. 5 mm. luft, da brædderne skal have mulighed for at arbejde og vandet skal have mulighed for at løbe fra. Ligger man brædderne for tæt, risikerer man at brædderne bliver skæve og holdbarheden på brædderne bliver derfor kortere.

Skal brædderne oliebehandles efter ilægning, er det ligeledes en god ide at behandle brædderne på bagsiden og i enderne inden ilægning.

Vælger man at bruge en ekspert inden for området til at ligge ens nye terrasse har denne forhandler af Ipé terrassebrædder en samarbejdspartner på området. For yderligere informationer, læs mere her.

You must be logged in to post a comment.