Hvem er Nora og frække Frode?

Nora & frække Frode er din online forhandler af modetøj til kvinder

 

 

Nora og frække Frode er en online forhandler af modetøj i god kvalitet og lækre designs. Hvis man besøger deres hjemmeside kommer man ind i et inspirerende designunivers, der virker appellerende for kvinder i alle aldre. Her finder man alt lige fra smart tøj til den stilbevidste kvinde, til accessories i alle afstøbninger. Deres accessories omfatter smukke smykker, neglelakke, tasker, bælter, tørklæder og meget mere. Man kan derfor finde alt, hvad hjertet begærer inde på deres hjemmeside, og man kan på ingen tid sammensætte et smart outfit fra top til tå.   

 

Nora og frække Frode gør meget ud af at udvælge specifikke brands og designs til deres hjemmeside, så deres kunder kun får det bedste af det bedste. Derfor er de også gode til at udskifte deres kollektioner efter sæsonen og holde sig opdateret med, hvad de nyeste trends og tendenser er i tøjbranchen. De forhandler blandt andet lækre mærker som Cat & Co., Ofelia tøj, PEP (Peppercorn tøj), Bæltekompagniet, Appeal4, samt Tim og Simonsen. Hvis du ikke allerede er bekendt med disse mærker, så kan du med fordel tjekke Nora og frække Frodes store udvalg ud.

 

Tøjet henvender sig til den stilbevidste kvinde, der gerne vil have tøj i en rigtig god kvalitet uden, at det behøver at koste hende en formue. Nora og frække Frode har fokus på, at tøjet de forhandler har den rette pasform til kvinder i alle størrelser, og kan holde i mange sæsoner frem i tiden uden at blive vinde og skæve. Så hvis du er træt af tøj, der efter få vask mister farven og bliver skæve, så tjek deres hjemmeside ud.  

 

Du kan både finde tøj på deres hjemmeside, der egner sig særdeles godt til hverdagsbrug men også til fine anledninger. De har også et stort udvalg af basisvarer, som du nemt kan style og kombinere med din eksisterende garderobe.      

 

 

Nora & frække Frode