Hiv fat i din lokale tømrer i Brabrand og få arbejdet gjort ordentligt

Der er ikke noget, der kan ruinerer økonomien eller give flere grå hår i hovedet som et kaotisk byggeprojekt, der trækker ud i evigheder. Du har måske prøvet at lave en aftale med en håndværker for at bare at se tidsplanen blive strukket længere og længere ud. Det er et kæmpe problem, når det handler om byggeprojekter i vores eget hjem, for dér har vi hverken økonomisk eller mentalt råd til halvhjertede løsninger, der bliver forsinket igen og igen. Når du står i byggerod til halsen, skal det helst gå så hurtigt og smertefrit som muligt, så du får dine boligønsker opfyldt med det samme.

En tillidsvækkende tømrer i Brabrand

Vil du helst undgå et håndværker-mareridt, skal du kontakte Magnus Bjerre, der er din lokale tømrer i Brabrand. Vi sørger altid for at levere et stykke tømrerarbejde, der er af høj kvalitet, og som naturligvis er færdigt til den aftalte tid. Vi gør nemlig en dyd i altid at overholde alle vores aftaler, og hvis du vil i kontakt med os, tager vi selvfølgelig altid telefonen, når du ringer.

Godt håndværk bunder i god kommunikation

Vi ved, hvor vigtigt det er at have dig som kunde med i hele forløbet. Det nytter ikke noget, at vi selv kører derudaf uden at have en grundig afklaring af, hvad dine ønsker og drømme er. Så går vi bare galt af hinanden, og resultatet bliver utilfredsstillende. Derfor sørger vi altid for at have en samtale med vores kunder, før vi overhovedet går i gang med projektet, og at holde en god dialog hele forløbet igennem.

Bred erfaring indenfor tømrerfaget

Vi klarer alt fra små reparationer til store opgaver som renovering og tilbygninger. Vi har blandt andet stor erfaring med opgaver som tagarbejde, isolering, opsætning af køkkener, gulvarbejde, udskiftning af vinduer og døre, tilbygninger, nybygninger, renovering og modernisering samt terrasselægning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at have en tillidsvækkende og professionel tømrer i Brabrand til at klare dit næste byggeprojekt, så kontakt os på telefon 29 71 24 25 og få et uforpligtende tilbud. Så finder vi sammen frem til en løsning, der opfylder lige præcis dine boligdrømme.