Haslev møbler – dansk møbeldesign i høj kvalitet!

Haslev spiseborde

Haslev møbler er dansk møbeldesign når det er bedst! Haslev er kendt for deres enkle, funktionelle og formstærke møbler til moderne hjem. Med mere end 60 års erfaring indenfor fremstillet af møbler i massiv træ, har Haslev Møbler skabt sig et kendt navn indenfor møbler, både på det danske marked og på det udenlandske marked.

Haslev er især kendte for deres spiseborde, som alle er fremstillet i høj håndværksmæssigkvalitet – hvilket medvirker til at træet bevarer træets struktur i mange år. Virksomheden tilbyder flere forskellige serier af møbler herunder spiseborde, sofaborde, spiseborde og reoler.

 

 

Haslev spisebord Symphony 30

Dette flotte bord fra Haslev møbler kan anskaffes med laminat top i grå eller i hvad og med udtræk, så der er mulighed for at inviterer naboerne, familien eller måske er man bare en stor familie der har behov for mange siddepladser i dagligdagen. Bordet leveres som standard med udtræk til 2 plader og kan mod bestilling leveres med udtræk til 4 plader – her kræves der et ekstra ben under bordet. Benene fremstilles i enten eg, bøg, sæbebehandlet eller bejdset. Målene på dette bord uden udtræk er 105×200 med en bordhøjde på 74 cm.

 

Haslev-spisebord-Symphony-30

 

Et elegant og minimalistisk Haslev spisebord med flotte liner og kant.

 

 

 

 

 

 

Haslev spisebord Symphony 25

Ovalt bord med plads til hele familien og flere til. Dette flotte, trendy og alligevel tidsløse spisebord i flot design, passer ind i de fleste hjem. Bordet kan leveres i laminat, eg eller bøg, efter ønske kan det selvfølgelig også leveres ubehandlet, sæbebehandlet eller lakeret. Mål på dette bord er: 180×105 med en bordhøjde på 73,5 cm.

Haslev-spisebord-Symphony-25

 

Smukt, elegant og tidsløst bord der passer ind i stort set alle hjem uanset stil.

 

 

 

 

 

 

Haslev Harmony spisebord

Klassisk spisebord fremstillet med enten bordplade i laminta eller med massiv bordplade. Bordet kan anskaffes i flere forskellige størrelser, 160 x 105 cm, 160 x 90 cm, 200 x 105 cm og 200 x 90 cm. Bordhøjden på disse er 74 cm. – den perfekte højde for et spisebord.

Haslev-spisebord-Harmony

 

Flot spisebord i moderne stil og med kant.

 

 

 

 

Nysgerrig efter mere så klik her for at komme til en forhandler af Haslev møbler!

You must be logged in to post a comment.