Gå aldrig tør for strøm med en Powerbank

Man løber altid tør for strøm på de værst tænkelige steder og på de mest kritiske tidspunkter. Måske er din mobil løbet tør for strøm ude på vandreturen. Det kan være, at dit kamera gået død, lige da du skulle tage et fedt billede. Eller måske er det dine hovedtelefoner, GoPros, GPS-systemer eller din tablet, som trænger til en opladning, men du er milevidt fra den nærmeste stikkontakt. Hvis du vil undgå at stå med et fladt batteri, når du er på tur, skal du anskaffe dig en Powerbank. Så har du nemlig altid en strømkilde med dig på farten.

 

En Powerbank der er ekstra robust
Hos Scosche har vi med garanti den Powerbank, du leder efter. Vi har f.eks. en Powerbank, til der kan holde til lidt ud over det sædvanlige. Du skal måske på jagttur med kammeraterne. Eller måske skal du på festival til sommer. Vores Scosche goBATTM 12000 er ekstra slidstærk, og den kan holde til et fald på 3 meter. Modsat de fleste andre Powerbanks tåler denne også vand, og du kan derfor tage den med dig, hvor du vil – om det er på vandreturen, sejlferien, mountainbike-turen, eller hvis du som håndværker vil have den med på arbejde. Du behøver ikke bekymre dig om regnvejr, eller om den pludselig får et hårdt stød. Den kan holde til det og er derfor ideel til dig, som elsker friheden ved f.eks. at være i naturen uden hele tiden at skulle bekymre dig, om dine ting gør i stykker.

 

Den magnetiske Powerbank
Hvis du altid irriterer dig over, at det er besværligt at bruge sin telefon, når den lader via en Powerbank, skal du overveje vores specialudviklede magicMOUNTAINTM Powerbank. Den kan nemlig oplade din telefon eller tablet, samtidig med at du kan bruge enheden, da den er magnetisk og ekstra slank. Derfor kan den sidde bag på din telefon eller tablet. Og den er så slank, at du næsten glemmer, at den sidder der.

 

Kvalitet og god service
Hos Scosche har vi det mål, at vi altid vil levere høj kvalitet og god service. Derfor kan du også være sikker på, at din nye Powerbank lever op til dine forventninger og holder til det, den skal.

Så hvis du fremover vil undgå at gå tør for batteri, når du er langt hjemmefra, skal du tjekke vores spændende udvalg af Powerbanks ud.