Her er fugemanden du gik og ledte efter

Allingkær fugeteknik har med deres mange års erfaring inden for fugning givet et løfte om altid at levere et produkt af højeste kvalitet til alle opgaver, store eller små.

Allingkær fugeteknik har et mål om at blive den bedste fugemand på Djursland. For at opnå dette trækker han på mange års erfaring med fugning, og går højt op i at udføre enhver opgave i topkvalitet til en fornuftig pris.
Der tilbydes udførelse af elastisk fugning af dine badeværelser, vinduer og døre. Fordelen ved elastisk fugning er at det kan være med til at give et forbedret indeklima, samt kan det reducere energiforbruget da det tætner og lukker helt af for alt fugt.

Men hvorfor skal du gå så meget op i at få lavet dine fuger ordentligt? Fugemanden har svaret til dig.
Fugernes vigtigste funktion er at kunne stå imod alt den regn og vindpåvirkning de kan blive udsat for og derved tætne facaden. Derfor er det yderst vigtigt at du sørger for at vedligeholde og med tiden får udskiftet de udvendige fuger der er omkring vinduer og yderdøre, da fugerne ellers vil miste deres modstandsdygtige funktion.

Hvordan spotter jeg ødelagte fuger

Du kan spotte ødelagte eller slidte fuger der trænger til at blive skiftet ud, ved at kigge efter om de ser tørre eller indskrumpede ud. Derudover kan du også opdage ved at det trækker ind, hvilket derfor kan skyldes at dine fuger er revnede.
Allingkær fugeteknik tilbyder både reparation og udskiftning af dine fuger, hvilket du finder ud af med fugemanden igennem en ellers uforpligtende samtale.

Flisefugning

Udover vedligeholdelsen af dine udvendige fuger, tilbydes der her også flisefugning.
Her drejer det sig som fugning af fliser i badeværelse og køkkener, men også flisegulve og vægge har brug for fugning.  Man fuger her i samlingerne for at holde fliserne på plads, samt at for kunne forhindre at der kommer skidt ned mellem fliserne.
Man vil også her med fordel kunne bruge elastisk fugning, da netop denne type fugemasse ses som mere fleksibel.