Erfarne elektrikere gør dit hjem mere intelligent

Vagn O. er en autoriseret el-installatør, der holder til i Kolding. De har efter grundlæggelsen af virksomheden i 1950 opbygget en enorm erfaring inden for el-branchen, her både til private kunder og erhverv.

De går meget op i altid at yde en god service, derfor sikrer de sig at alle deres medarbejdere er fagudlærte eller er i gang med at blive det. Det er med til at opretholde kompetenceniveauet blandt medarbejderne, så de kan yde et tilfredsstillende resultat overfor vores kunder.

Vagn O. tilbyder en komplet installation af lys og kraft til din virksomhed. De kigger gerne på dine nuværende installationer i nye eller gamle lokaler, og tager en snak med dig om, hvordan du bedst får mest muligt ud af vores service.

Udvikling af styresystemer og automation til maskiner og anlæg bliver klaret af medarbejdere med elingeniør- og maskinmesterbaggrund, som står klar til at tænke nye løsninger til styresystemerne i dit produktionsanlæg. De har kompetencer inden for flere forskellige PLC- og SCADA-systemer og stiller gerne en erfaren SCADA- eller PLC tekniker til rådighed til vejledning eller udviklingen.

Elektrikerne har en stor erfaring i feltet og yder døgnservice på alle installationer i form af fejlfinding og reparationer.

Til private tilbydes alt lige fra et komplet el-eftersyn til en reparation af dit komfur. Derudover tilbydes der også installationer af grønne energianlæg, her eksempelvis i form af varmepumper eller solceller.

Vagn O. tilbyder også at lave intelligent styring (IHC) af dit hjem. Dette vil give dig mulighed for at kontrollere alle husets stikkontakter fra din smartphone. Så du kan tænde og slukke lyset, skrue op og ned for varmen eller slå din tyverialarm til osv.
Udover at det gør det nemt at kontrollere husets installationer, vil IHC også give et bedre overblik over dit energiforbrug, samt medføre store energibesparelser.
En IHC installation kan laves uden det nødvendigvis kræver at hele husets installation skal laves om.
De erfarne medarbejdere står altid parat til at hjælp og vejlede dig, såfremt du ønsker at høre mere om, hvordan du kan gøre dit hjem mere intelligent.