Epoxy gulve hitter i de private hjem!

Kedelige trægulve med mørke og kedelige farvenuancer, fuger hvor skidtet bare ikke vil op fra igen. Gulvtæpper der samler på støv og alt muligt andet godt. Ingen fuger men næsten umuligt at gøre rent efter et glas væltet saftevand, medmindre man har en gulvtæpperenser stående i skabet. Fliser med store fuger som også er umulige at rengøre efter spild af væske og som suger alt til sig og bliver grimme og mørke med tiden.

Et kæmpe hit inden for andre typer af gulv i private hjem er netop nu epoxy gulve. Epoxy gulve har igennem de sidste mange årtier været brugt i industrien i såsom lagerhaller, fabrikker, fødevareindustrien og værksteder mm. Man har i flere år brugt epoxy gulv i private garager men nu ser man mere og mere at gulvet er kommet ind i selve huset.

 

Stilen har ændret sig

Står valget mellem nyt trægulv, fliser, gulvtæppe eller epoxy gulv er trenden netop nu, at flere og flere privatpersoner vælger et epoxy gulv. Kort fortalt er et epoxy gulv et betongulv malet med en bestemt type maling. Et sådant gulv er velegnet til stort set alle huset rum – især køkkenet, badeværelse og bryggers er yderste velegnet. Man ser dog flere og flere vælger at få denne gulvtype i stuen. Indretningsstilen har ændret sig markant de sidste år – vi er blevet vilde med det minimalistiske og rå look som et poleret betongulv har.

 

Hvorfor skal man vælge et epoxy gulv?

Vil man følge strømmen og den nye trend skal man selvfølgelig vælge et epoxy gulv. Og man kommer helt sikkert ikke til at fortryde det! Man bliver hurtigt glad og taknemmelig for sit nye gulv – det bliver en leg at vaske gulv i fremtiden. Et epoxy gulv har ingen fuger og har en glat overflade hvilket gør det ekstremt nemt at vaske gulvet.

 

Kan man selv lægge gulvet?

Og her er svaret desværre nej. Selve epoxyen er et materiale som kun fagpersoner rådes til at håndtere. Selve processen kan være langtrukken, alt efter hvilken opgaven det handler om. Et epoxy gulv er meget hårdfør men alt efter hvor hårdfør man ønsker gulvet skal være, jo flere gange maling skal gulvet have.

Søger du efter den rette fagperson til at ligge dit flotte nye epoxy gulv så skal du have fat i denne virksomhed. De er specialister inden for gulvsystemer herunder design- og industrigulve. Læs meget mere omkring hvad de kan tilbyde dig af gulve her.

Epoxy-gulve

You must be logged in to post a comment.