Elektronisk fakturahåndtering

Jeg har en mindre virksomhed hvor mine medarbejdere og jeg sælger serviceydelser af forskellige typer til private kunder. Vi hjælper alle private der har behov for vores hjælp. Alt lige fra græsslåning, malerarbejde, ilægning af ny terrasse mm.

Jeg har indtil videre ikke haft en form for elektronisk fakturahåndtering. Jeg mente ikke det var en nødvendighed, men jeg må desværre konstaterer at jeg har taget grusomt fejl. Grundet alt det regn vi har haft i starten af september måned, er min kælder blevet oversvømmet og dermed er alle mine papirer samt alle mine fakturaer til kunderne ødelagt af vand.

Jeg har derfor taget den beslutning at jeg vil investerer i et elektronisk fakturahåndtering-system, så jeg ikke skal være nervøs for at, det sker endnu engang. Jeg har undersøgt markedet for udbydere af disse systemer og er kommet frem til at EDH Technology har et system der passer til mit behov og min pengepung. Da det jo er en mindre virksomhed, er mine behov og krav også anderledes.

ediva er  et system, udviklet i Danmark, som er 100% webbaseret, hvilket betyder at jeg kan tjekke mine fakturaer alle steder, blot jeg har en computer tilgængelig.

You must be logged in to post a comment.