Elektriker Kolind

Følle El-service A/S ejes i dag af Mads Frederiksen, som har været ansat i virksomheden siden år 1998. Følle El-service har eksisteret i over 30 år og har derfor et stort kundenetværk. Virksomheden har hovedsæde i Rønde på Djursland. Virksomheden står til rådighed for både erhvervslivet og private.

Følle El-service dækker et stort geografisk område, heriblandt byen Kolind. Så søger man efter en elektriker i Kolind er Følle El-service den helt rigtige partner. Med 10 erfarne elektriker ansat er de klar til at hjælpe med stort set alle former for el-arbejde. Har man behov for et hvidevare-eftersyn, indkøb af nye hvidevarer eller måske noget helt andet er hjælpen her. Skal der bygges nyt hus og har man derfor behov for en elektriker i Kolind har Følle El-service den helt rigtige erfaring.

Har du behov for en elektriker i Kolind eller Djursland, så kontakt Følle El-service. Ingen opgave indenfor el-arbejde er for stort eller for småt til dem. Du er mere end velkommen til at ringe til Følle El-service A/S og få en uforpligtende snak omkring dit behov inden for en elektriker i Kolind.

 

You must be logged in to post a comment.