El-eftersyn

Vagn-O er et elektriker firma, som er beliggende i Kolding. Hos Vagn-O er vi et stærkt team af elektrikere og el-installatører. Vi sørger for at vores medarbejdere hele tiden har den bedste uddannelse inden for deres specialområde. Vi servicere både private og erhverv. Så hvad enten du skal have hjælp med en elinstallation eller have lavet intelligent styring af huset. Så er Vagn-O din elektriker.

El-eftersyn
Skal huset sælges, så har du brug for at få lavet et el-eftersyn. Med et el-eftersyn sikrer du at både sælger og køber kommer godt fra en bolighandel. Hos Vagn-O er vi specialister i el-eftersyn og sikrer os altid at begge parter nøjagtigt ved, hvilke elektriske udfordringer der kan være med det pågældende hus.

Medlem af Tekniq
Hos Vagn-O i Kolding, er vi medlemmer af Tekniq. Det medlemskab sikrer dig, som kunde, at det altid er en fagspecialist som udfører el-eftersynet. På den måde kan sælger med det samme få et overslag over, hvad det vil koste at få lavet eventuelle mangler. Så er din el-installatør medlem af Tekniq er dit el-eftersyn i sikrer hænder.

You must be logged in to post a comment.