Efterårsferie på fine Fyn

Brug en af dagene i jeres efterårsferie på Fyn i Gorilla Park Svendborg og få en helt uforglemmelig oplevelse i højderne – en dag, I som familie sent vil glemme. Parken ligger kun 30 min. fra Odense centrum og kan derfor nemt kombineres med en strøgtur på Fyns mest charmerende gågader.

Efterårets lidt køligere vejr er ingen hindring for gorillabrøl og sus i maven. Parken lover, at du nok skal få varmen og måske endda lidt sved på panden. Find overtøjet frem og invitér dine kære på en unik udflugt i efterårsferien på Fyn. Parken byder på grænseoverskridende oplevelser på forskellige niveauer, så I alle kan få sus i maven og et afbræk fra hverdagen.

Gorilla Park i Svendborg består af 8 forskellige forhindringsbaner, der tilsammen er mere end 2,7 km lange og har over 100 klatreelementer i 1-20 meters højde. De mange forskellige baner henvender sig både til børn og voksne, så her kan hele familien nemt få dagen til at gå. Børn helt ned til 4 års alderen kan være med på Baboon banen, mens vovehalse i alle aldre kan blive udfordret på baner som Silverback banen eller svævebanen kaldet Flying Gorilla.

Det er det oplagte sted at få testet personlige grænser, få pulsen op og skabe uforglemmelige minder i selskab med både venner og familiemedlemmer. I Gorilla Park Svendborg er der desuden også mulighed for at give sig i kast med andre fede aktiviteter som segway safari, lerdueskydning og jagtbueskydning. Så er der en af vennerne eller familiemedlemmerne, som skal udfordres, så er der her mulighed for at finde den ultimative vinder i flokken.      

Hvis fingrene bliver for kolde eller armene har brug for en pause, tilbyder de varme drikke og sprøde hjemmelavede burgere i Café GO!rillax, hvor du kan nyde din mad med den smukkeste udsigt. Ligesom de også fyrer op i brændeovnen i deres store Laavo. Her kan I selvfølgelig også parkere bedsteforældrene, hvis dagens strabadser bliver lidt for meget for dem. Mange, uanset alder, nyder en dag i parken – så tag gerne alle med på en oplevelsesrig dag i efterårsferien på Fyn.

Dagen vil bestå af 4 timers sjov og spænding i trætoppene. Dagen starter med en grundig instruktion af de dygtige instruktører, som sikrer, at du er sat ordentligt ind i sagerne før, du får lov til at give dig i kast med banerne. Deres guider og instruktører står hele tiden til rådighed for dig i løbet af de 4 timer, hvor du befinder dig i parken. Så hvis du på noget tidspunkt har brug for gode råd og fif, bare giv et brøl, så kommer en af de rutinerede gorillaer springende.

Der er mange besøgende i parken, men for den gode oplevelses skyld, er der et max antal på hvert hold. Dette er for at undgå for lang kø til de forskellige baner. Du skal derfor ikke være nervøs for, at en dag dedikeret til leg og sjov, bliver erstattet med en dag brugt på køer. Men husk at booke forud, hvis du planlægger at bruge en dag i efterårsferien på Fyn – så er du sikret en plads og du undgår dermed at køre forgæves. Du får desuden en ekstra god rabat, hvis du booker online.