Nordik E-cigaret er for dig, der ønsker en diskret E-cigaret

Overvejer du at gå over til at bruge E-cigaretter i stedet for at ryge almindelige cigaretter, men du synes, at E-cigaretter er alt for store og upraktiske? De er klodsede og passer ikke ned i lommen. Og så skal man hele tiden sørge for at fylde dem med E-væske. Hvis du tænker dette, har du ikke hørt om den elegante Nordik E-cigaret. Det er nemlig en E-cigaret, der både i størrelse, form og farve ser ud som en almindelig cigaret. Dermed er den langt mere diskret end andre E-cigaretter på markedet.

 

Forskellige typer

Du kan købe et starter kit, som du senere kan købe refills til, eller du kan vælge engangs-udgaven. Én refill er der ca. 150 sug i, hvilket svarer til 15 almindelige cigaretter, imens engangs-udgaven har 200 sug i sig, og dette svarer til en pakke cigaretter.

Hverken refill- eller engangs-udgaven kan genopfyldes. Du skal derfor ikke bøvle med at huske at have E-væske med. I en Nordik E-cigaret er det hele samlet i ét, og det er derfor lige så nemt at have din nye E-cigaret med, som det er med traditionelle cigaretter.

 

Få den bedste smag

Du kan både få din Nordik E-cigaret med ICE mentholsmag og med almindelig Tobacco Blend. For at smagen er helt optimal, er det vigtigt, at du sørger for at bruge både refill- og engangs-udgaven helt færdig, inden for 7 dage efter du er begyndt at bruge den. Du får også det bedste resultat, hvis du altid holder din E-cigaret tør og ren.

 

Spring ud i det

Så er det ikke ved at være tid til at starte med E-cigaretter? Det behøver nemlig ikke være besværligt, upraktisk eller iøjnefaldende. Du slipper derimod for en del upraktiske ting ved det at ryge – såsom at have problemer med at tænde cigaretten. Du kan også nøjes med at tage få hiv og behøver derfor ikke at ryge en hel cigaret, når du ryger E-cigaretter. Så gå ind på Dampbiksen.dk og se de forskellige udgaver, du kan få. Du finder helt sikkert noget, der passer til din smag.