Du kan redde dit barns liv for under 300 kr.

At blive forælder er det største, der kan overgå dig i dit liv. Fra den positive graviditetstest og gennem de ni måneders graviditet opbygges spændingen og kærligheden, og det hele kulminerer, når guldklumpen kommer til verden. Man overtages af en cocktail af kærlighed, usikkerhed og beskyttertrang, og man ved med sig selv, at fra denne dag er der intet, der betyder mere, end dette barn og dets velvære.

I årene fra barnet bliver født og til den tidlige skolealder vil en stor del af ens hverdag være fuld af bekymringer. Vokser baby, som den skal, spiser den nok og hvad med motorikken? Er baby alderssvarende i sin udvikling og trives den lige så godt som de andre babyer i jeres netværk? Når barnet så starter i institution, bliver det næsten kunne værre. Nu kommer bekymringer og at skulle undvære hinanden, socialisering, sygdomme fra de andre børn og meget andet.

Som om disse almene bekymringer ikke var nok, så skal der også tages stilling til, hvad man har af holdninger til vacciner, komælk, pædagogik og opdragelse, gluten, legetøj, kønsroller og alle de andre ting, som man hele tiden bliver stillet overfor. Der er altså rigeligt med bekymringer som forælder.

Hvis du kunne bruge tre timer af dit liv, kun betale 299 kr. for det, og så vide med dig selv, at du var i stand til at redde dit barns liv, hvis det skulle komme i livsfare, ville du så ikke gøre det? Ville du ikke finde ro og tryghed i, at du så nemt ville kunne eliminere nogle af de mange bekymringer, du som forældre højst sandsynligt render rundt med? Her menes selvfølgelig et kursus i livreddende førstehjælp til børn. Et sådant kursus kan nemlig være den lille forskel mellem liv og død for dit barn, hvis det får en lille genstand siddende fast i næsen, munden eller ørerne, hvis det bliver kvalt af noget, der har sat sig fast i luftvejene, hvis det kommer til at smage på farlige kemikalier, rengøringsmidler eller medicin, eller hvis det stikker fingrene i stikkontakten. I stedet for at se magtesløst til, kan du lære at være proaktiv og gøre det rette, der i sidste ende vil kunne redde dit barns liv.

Så hvad siger du – er du klar til at ofre tre timer og under 300 kr. på at komme af med en af dine mange bekymringer?