Til dig med store boligdrømme

Går du med drømme om at renovere dit hus, eller udvide dit boligareal i form af en tilbygning, så er Magnus Bjerre en tømrer i Århus, du kan kontakte. Magnus Bjerre har mange års erfaring med alt lige fra nybygning til reparation og ombygning, og du kan derfor vide dig sikker på et professionelt udført håndværk.

Udførelsen af renoveringsopgaver adskiller sig på flere måder fra opførelsen af nybyggeri. Når man skal ændre ved eksisterende bygningerne, kan der være mange ting der skjulte for det blotte øje, og da renoveringsprojekter ofte foregår på gamle bygninger, kan selve tegningsmateriale mm være meget mangelfuldt. Derfor kræver gennemførelsen af en god renovering nogle gode og erfarne håndværkere, som kan lave en grundig vurdering af den pågældende bygning, og som ved hvilke udfordringer der kan ligge i projektet, for på den måde at kunne lave en realistisk tidsplan, i forhold til det der skal laves og for at opnå den ønskede kvalitet. Der er alt i alt mange faktorer der spiller ind og mange hensyn at tage, når et renoveringsprojekt skal planlægges, så det er vigtigt at vælge en professionel, erfaren og tillidsfuld samarbejdarbejdspartner til en sådan opgave.

Magnus Bjerre og hans stab har mange års erfaring indenfor tømrerfaget, og kan med deres store byggetekniske viden indenfor branchen, tilbyde en grundig og professionel rådgivning forud for udførelsen af arbejdet, og komme med flere forskellige løsningsmodeller. De bruger gerne den tid det kræver for at imødekomme kundens behov og ideer, så istandsættelsen lever op til forventningerne.

Firmaet udfører arbejde for både private kunder, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner og har mange tilbagevendende kunder. Denne store kundetilfredshed bunder i høj kvalitet i udførelse af arbejde og en god tillidsfuld kommunikation, som prioriteres højt i dette firma. Så mangler du en professionel samarbejdspartner til fx ombyg eller renovering Århus, om det er små eller større opgaver, så er Magnus Bjerre og hans kompetente medarbejdere klart anbefalelsesværdige til projektet.

Særligt for denne tømrer i Århus er, at han sætter en ære i at gøre forarbejdet ordentligt. Det betyder blandt andet, at han i forbindelse med både renovering og tilbygning først og fremmest sætter sig ind i husets oprindelige design således, at dette kan inkorporeres i den nye boligplan. Hvis du er i tvivl om, hvad der rent byggeteknisk kan lade sig gøre, så hjælper Magnus Bjerre og hans kompetente team dig. De kan blandt andet informere dig om, hvilke krav myndigheder stiller i din kommune, og hvilke særlige forhold du skal tage hensyn til. Desuden kan de komme med gode råd i forhold til valg af materialer, da de med deres mange års erfaring ved, hvad der fungerer bedst. Med råd og vejledning fra tømrermester Magnus Bjerre, så kan du vide dig sikker på, at hele byggeprocessen forløber, som den skal, da han bistår med hjælp fra start til slut.