Udvid din samling med attraktive Dansk Vestindiske mønter

Lige meget hvad man samler på, så findes der ikke noget bedre end at udvide sin samling. Som møntsamler er det enormt spændende at finde mønter fra tidsaldre, lande eller områder, som ikke tidligere har været repræsenteret i ens samling. Mønter fortæller på sin helt egen og unikke måde om vores historie, og som dansker er det ekstra interessant at eje mønter, der fortæller den danske historie. En del af denne historie er de tidligere kolonier i Dansk Vestindien.

Hvis du tænker, at din møntsamling godt kunne trænge til lidt fornyelse, eller hvis du bare er nysgerrig på, hvilke Dansk Vestindiske mønter der findes, skal du prøve at tage et kig på den store samling af mønter, som du finder på Samlerforum.

Kæmpe udvalg
På Samlerforum har vi et meget stort udvalg af Dansk Vestindiske mønter, så du finder helt sikkert noget, der fanger din interesse. Vi har mønter i mange forskellige prisklasser og fra mange årstal, så om du har et stort eller lille budget, om du leder efter en helt bestemt mønt, eller bare har brug for et frisk pust til din samling – så har vi det, du leder efter.

Vi har f.eks. dansk vestindiske mønter helt tilbage fra 1740, som bærer Kong Christian VI’s monogram. Er du i stedet til mønter af nyere dato, kan du også finde eksemplarer fra 1907 og 1913, som har henholdsvis Frederik VIII’s portræt og Christian X’s monogram.

Mangler du mere information?
Er du i tvivl om noget? Har du spørgsmål til nogle af de mønter, du finder på Samlerforum? Eller vil du gerne have mere information om en bestemt mønt, før du tager springet til at købe den? Så spørg bare løs ved at kontakte os via vores kontaktformular, som du finder på vores hjemmeside. Vi gør alt, hvad vi kan for at svare dig tilbage indenfor 24 timer, så du hurtigt kan beslutte dig for, hvad du skal købe.

Vi har desværre ikke en forretning, du selv kan gå rundt i, men vil du gerne se den pågældende mønt, før du køber den, kan du ringe til os. Så kan vi lave en aftale om, at du kommer forbi vores lager i Karup. Vi glæder os til at lave en handel med dig.