CaShott sandaler

Ottoline-sko.dk er din forhandler af sko, tøj og accessoires på nettet, i den bedste kvalitet. Her tilbydes kunderne lækre kvalitets produkter, nøje udvalgt ud fra kvalitet, komfort og tidens trend. Udvalget er stort og servicen er i top. Handler du hos Ottoline-sko.dk er du sikret en problemfri og hurtig handel fra start til slut.

 

CaShott er et dansk brand, der har taget markedet med storm. Kvinderne har taget imod CaShott sandaler med åbne arme og glade fødder. Stilen er rå og casual, med fokus på lækker kvalitet og fedt design med feminine detaljer. Produktionen af CaShott sandaler sker i Portugal, på udvalgte fabrikker. Sandalerne bliver fremstillet af naturmaterialer og eksklusive skind fra Italien. Stilen på CaShott sandalerne er unikke og letgenkendelige pga. sålerne som giver sandalerne et rå udtryk.

 

Ottoline-sko.dk er selvfølgelig også forhandler af det danske brand CaShott. Derudover findes der mange andre mærker på hylderne, både i webshoppen eller i de to fysiske butikker i Aarhus. Her kan blandt andet nævnes mærker som Sofie Schnoor, Candice Cooper, Shoe Biz og Ash sko.

You must be logged in to post a comment.