Butik med rideudstyr nær Horsens

Søger du efter rideudstyr nær Horsens så skal du læse videre her! Rideudstyr.com har en stor fysisk butik kun 30 minutters kørsel fra Horsens. En køretur der bestemt er det hele værd! Her finder du alt det som både du og din hest har behov for. Og mere til!

Rideudstyr i massevis!
Hylderne bugner af lækkert ridetøj og rideudstyr til store og små, børn, dame og herre. Uanset om du søger en par lækre ridebukser til hverdag eller om behovet er nye flotte ridebukser til konkurrence-brug, så er chancen for at, du finder dem hos rideudstyr stor!

Butikken har eksisteret siden 1994 og har gennem tiden opbygget et stort netværk inden for hesteverden. Susanne som ejer butikken har selv været rytter igennem mange år og har dermed fingeren på pulsen når det kommer til behovet for udstyr til både hest og rytter.

Du kører ikke forgæves
Vi kan næsten garantere dig 100 % at du ikke kører forgæves fra Horsens!  Ikke nok med at de har et kæmpe udvalg af rideudstyr til både hest og rytter, giver de ligeledes den bedste kundebetjening. Har man som kunde været forbi butikken, kommer man altid derfra med en god fornemmelse i maven.

30 min. fra Horsens
Den fysiske butik ligger i naturskønne omgivelser med omkringliggende marker med heste. Butikken er en del af et hyggeligt nedlagt landbrug, hvor du finder lokalerne i ejendommens staldbygninger. Mere hyggeligt bliver det ikke!

Du finder os på adressen Bjerrevej 416, Vesterby, 7130 Juelsminde. Butikken ligger lidt uden for byen ved en mindre grusvej. For at gøre det nemmer for dig er der selvfølgelig et skilt ved vejen, så det er nemmere for dig at se.

Vores åbningstider er som følgende:

  • Mandag: Lukket
  • Tirsdag til fredag: kl. 10.30 – 17.30
  • Lørdag: Kl. 10.00 – 13.00

Du kan kontakte os på 22716866 eller pr. mail på info(@)rideudstyr.com. Vi glæder os til, at høre fra dig!